Гатанки в рими за герои от приказки любими

ad

Приказни герои разгадай

и със символите поиграй.

 

Къде ще видите събрани най-известните приказни герои заедно? Освен в детското въображение или на весел карнавал, това може да стане не в различни книжки, а само в една! „Гатанки в рими за герои от приказки любими“ е новото издание на „Мирфея“, което кани малчуганите на забавно приключение. Децата ще разпознаят обичани герои, които „оживяват“ под формата на любопитни стихове и пъстри образи. В изданието има и игра, в която трябва да се съединят специални символи с фигурите на Снежанка, Котаракът в чизми, Пипи, Карлсон, Малката русалка, Пепеляшка, Червената шапчица, Трите прасенца и още много други вълшебни създания. В играта са включени също имената на творбите и на писателите, създали любимите герои.

Римуваните гатанки са написани от Милена Бойкова М.-Терзийска, заменила ежедневието на дългогодишен културен журналист с каузата на детските книги. А красивите илюстрации са нарисувани от Лилия Лукова.

 

Заглавието е част от проекта "Издаване на детски книги" на "Мирфея". Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

 

Design & Development 3xV Studio